Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve tatminkâr şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak teşhisr.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye akort ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın ve evgin gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu ekip temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı üzere bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğaksiyonebiliyor. Ancak bu baplar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli sıhhatli. Sonuçta kapılar cihetıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen asıl müessir kapının felakete metanet seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi bile bu Yangın Çıkış Kapısı konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne tamam ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Kanatlar içinde yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin destek plakaları mevcuttur.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla kontralaşacaklarından tasa ettiğini de sözlerine ekliyor.

üstıcı gereç bâtınermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Report this wiki page